МЕМФИС, Тенеси (AP) — Катализаторът зад неуспешния гамбит за продажба

...
МЕМФИС, Тенеси (AP) — Катализаторът зад неуспешния гамбит за продажба
Коментари Харесай

Неуспешната продажба на Graceland от мистериозен субект подчертава опитите за отнемане на активи на по-възрастни или мъртви хора

МЕМФИС, Тенеси (AP) — Катализаторът зад несполучливия гамбит за продажба на емблематичния парцел Graceland в Мемфис е тайнственост.

Самозваната капиталова компания също е обстрелвана от правосъдно дело за машинация, нападателен основен прокурор и общественост от лоялни последователи на Елвис Пресли, които считат дома, трансфорат в музей на краля на рока ролка, с цел да бъде свещена земя.

Сред многото въпроси, свързани с опита за търг на Грейсленд, е какъв брой постоянно изскачат случаи, в които образувание се появява, с цел да претендира за активи на по-възрастни или умряли хора. Експертите споделят, че това е по-често, в сравнение с може да се допусна.

„ Никога не съм чувал за машинация, ориентирана към толкоз добре известна институция. Така че е малко изненадващо от тази страна “, сподели Никол Форбс Стоуел, професор по бизнес право в кампуса на Университета на Южна Флорида в Санкт Петербург. „ Но не мисля, че е изненадващо за елементарните хора кои са целите. “

Naussany Investments and Private Lending...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР