Ако вече сте преяли Selling Sunset“ и Selling the OC“,

...
Ако вече сте преяли Selling Sunset“ и Selling the OC“,
Коментари Харесай

Daniel Daggers от „Buying London“ неговия „Gold Standard“ недвижими имоти в Обединеното кралство срещу пазара на САЩ

Ако към този момент сте преяли „ Selling Sunset “ и „ Selling the OC “, можете да запазите успокоение и да продължите да гледате Netflix идващото навлизане в риалити малкия екран за недвижими парцели, „ Buying London. “

В основания в Обединеното кралство сериал, чиято премиера е в сряда, вземат участие съветникът по недвижими парцели Даниел Дагърс и екип от сътрудници от неговата компания за недвижими парцели DDRE Global.

По време на кариерата си Daggers е натрупал над 5,5 милиарда $ от продажби на жилища на пазара на първокласни недвижими парцели в Обединеното кралство, който е именуван „ супер първокачествен пазар “ оттатък езерото.

„ Това беше пазар, в който съм специалист и съм бил към този момент повече от 15 години, тъй че се нарекох господин Супер Прайм “, споделя Дагерс за Realtor.com®.

Нетърпеливи да опознаем Mr. Super Prime, ние накарахме Daggers да разлее чая за това по какъв начин е почнал в промишлеността, за най-голямата ликвидация, която в миналото е затварял, и какъв е личният му дом в Лондон. Освен това той разб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР