Актрисата и телевизионна водеща Аманда Холдън е носителка на британската

...
Актрисата и телевизионна водеща Аманда Холдън е носителка на британската
Коментари Харесай

Аманда Холдън е „Дупе на годината“

Актрисата и телевизионна водеща Аманда Холдън е носителка на английската премия „ Дупе на годината “ за 2019, като изпревари водещите Холи Уилъби, Рейчъл Райли, Карол Вордерман и брачната половинка на принц Хари – Меган, заяви Българска телеграфна агенция.



Организаторът на състезанието Тони Едуардс сподели, че първото място на Аманда Холдън е победа над „ подправените “ дупета на американски звезди като Ким Кардашиян.

„ Тя има изключително добре завършено, плътно и най-много съразмерно и малко дупе – в контрастност с някак си пресилените, подправени и усъвършенствани дупета, чийто модел в последно време се внася от Съединени американски щати “.

„ Те в никакъв случай няма да завоюват премия за жанр във Англия “ – добави Едуардс и акцентира, че качеството е победило над количеството. Миналогодишната победителка беше актрисата Мишел Кийган.




Холдън е получила съвсем 12 000 гласа в интернет от август 2018 до юли 2019. Те са показателни за многочислените й телевизионни почитатели, които постоянно й обръщат внимание.
Победител при мъжете е тенисистът Анди Мъри.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР