ОСТИН, Тексас (AP) — Първичният сезон през 2024 г. е

...
ОСТИН, Тексас (AP) — Първичният сезон през 2024 г. е
Коментари Харесай

Приблизително по средата на първичния сезон, балотажите в Тексас тестват 2-ма видни републиканци

ОСТИН, Тексас (AP) — Първичният сезон през 2024 година е почти по средата и до момента е имало няколко промени, единствено с един член на Камарата на представителите на Съединени американски щати победени и актуалните президенти доминират в щатските Капитолии.

Но балотажите в Тексас във вторник са тестване за двама видни републиканци: представителят на Съединени американски щати Тони Гонзалес, който разруши редиците си поради оръжията и границата, и могъщата страна Председателят на Камарата на представителите Дейд Фелан, който разгневи твърдата десница на партията поради импийчмънта на основния прокурор на Тексас Кен Пакстън.

Битките за избавяне на работните им места разкриха рисковете от противоречие в Републиканската партия и тласнаха и двамата да се върнат в надпревари, които избухнаха в горчиви и скъпи борби. Загубата на Гонзалес, предизвестяват поддръжниците му, би дала опция на демократите да извърнат обичайно сдържан регион през ноември, до момента в който смяна в управлението на Камарата на представителите на Тексас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР