Руският опозиционер Алексей Навални страда от мания за преследване. Това

...
Руският опозиционер Алексей Навални страда от мания за преследване. Това
Коментари Харесай

Версията на Кремъл: Навални страда от мания за величие

Руският опозиционер Алексей Навални страда от " фикс идея за гонене ". Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков – ден, откакто Навални разгласява собствен диалог, който уличава съветските служби за сигурност в отравянето му.

Опозиционерът беше токсичен през месец август тази година и по-късно бе превозен в Германия, където животът му бе избавен. Независими западни лаборатории откриха, че Навални е бил токсичен с нервозен сътрудник „ Новичок”. Кремъл продължава да отхвърля каквато и да е връзка с отравянето на Навални.

„ Позволявам си да изразя персонално мнение - болният явно демонстрира фикс идея за гонене и някои признаци на фикс идея за величие”, съобщи пред публицисти Песков. Гласът на Путин акцентира, че нито Кремъл, нито някой различен може еднопосочно да приказва за каквото и да било отравяне на Навални. Песков добави, че за жалост съветската страна няма опция да получи нужната информация по случая от медиците, които работят в лабораториите в Берлин, в Швеция и във Франция. Той заяви, че в Кремъл не са гледали видео следствието на Навални за хипотетичното му отравяне, тъй като администрацията на президента си има задоволително „ друга работа”.

Русия разгласи по-рано, че глоби европейски представители като наказване за ограниченията, признати от Европейски Съюз през октомври след хипотетичното отравяне на главния опозиционер във федерацията Навални. Вчера бе публикуван запис от телефонен диалог, в който Навални съгласно него самия е сложил клопка на сътрудник от съветската Федерална работа за сигурност и го е предиздвикал да признае за отравянето. Москва твърди, че в организма на Навални не е имало никаква отрова, когато е бил настанен в болница в Сибир, преди да отпътува за Германия, и че по липса на съдействие от страна на европейците в Русия не може да стартира никакво следствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР