Тайсън Фюри тежи най-малкото си тегло от пет години за

...
Тайсън Фюри тежи най-малкото си тегло от пет години за
Коментари Харесай

Тайсън Фюри тежи най-леко от пет години за безспорната битка с Олександър Усик

Тайсън Фюри тежи най-малкото си тегло от пет години за своята безспорна борба за международната купа в тежка категория против Александър Усик.

Шампионите в тежка категория Фюри и Usyk се бие в събота вечер в Саудитска Арабия, с цел да коронова първия неоспорим първенец в тяхната категория от 25 години. И двамата мъже се качиха на кантара в петък вечерта в Рияд, с цел да създадат тегло за мегабитката, защото Фюри тежеше 262lb, до момента в който Усик беше доста по-лек от противника си, идвайки с 223lb.

Имаше викания „ Ти, огромен досие “, ориентирано към Усик, когато стъпи на кантара. Фюри и Усик се изправиха нос в нос и трябваше да бъдат разграничени от защитата, откакто и двамата направиха тежест.

„ Готови сме за рок енд рол, фойерверки на следващия ден вечер “, сподели Фюри, преди да изрече X-рейтинг, ориентиран към екипа на Усик.

" Ще нокаутирам този дребен прок*** искрата ", пристигам за сърцето му, за това пристигам. По дяволите му коланите, пристигам за шибаното му сърце. Той ще го получи на следващия ден, искри....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР