Бивш лидер на OpenAI, който подаде оставка от компанията по-рано

...
Бивш лидер на OpenAI, който подаде оставка от компанията по-рано
Коментари Харесай

Бивш лидер на OpenAI казва, че безопасността е „отстъпила на заден план пред лъскавите продукти“ в компанията за изкуствен интелект

Бивш водач на OpenAI, който подаде оставка от компанията по-рано тази седмица, сподели в петък, че сигурността „ е отстъпила на назад във времето пред лъскавите артикули ” във авторитетната компания за изкуствен интелект.

Ян Лейке, който ръководеше екипа „ Super Alignment “ на OpenAI дружно със съосновател на компанията, който също подаде оставка тази седмица, написа в поредност от изявления в платформата за обществени медии X, че се причислява към основаната в Сан Франциско компания, тъй като смяташе, че това би било най-хубавото място за проучване на ИИ.

„ Въпреки това, не съм склонен с управлението на OpenAI по отношение на главните цели на компанията от много време, до момента в който най-сетне достигнахме точка на изкривяване “, написа Leike, чийто финален ден беше четвъртък.

Изследовател на AI по обучение, Leike сподели, че има вяра, че би трябвало да се концентрира повече върху подготовката за идващото потомство модели на AI, в това число върху неща като сигурност и анализиране на общес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР