ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (AP) — Вътрешни борби на Републиканската партия

...
ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (AP) — Вътрешни борби на Републиканската партия
Коментари Харесай

Борба на Републиканската партия, 50-часов натиск за убийство на демократ от пират, за да направи поправката на конституцията на Мисури по-трудна

ДЖЕФЕРСЪН СИТИ, Мисури (AP) — Вътрешни битки на Републиканската партия и рекорден, 50-часов демократ от флибустьер наподобява са умъртвили републиканец напън за по-трудно изменение на конституцията на Мисури, изпитание частично ориентирано към разстройване на идна мярка за гласоподаване по отношение на правата на абортите.

Ръководеният от Републиканската партия Сенат прекъсна съвещанието си в петък сутринта - съвсем осем часа преди 18:00 часа. краен период за законодателите да одобряват законодателство тази година - без да одобряват това, което беше главен приоритет за републиканците тази година.

Предсрочното овакантяване на Сената пристигна, откакто демократите прекараха понеделник, вторник и половината от сряда в блокиране на цялата работа с вярата да накарат републиканците да отстранен възбраната за гласоподаване на неграждани, която към този момент е противозаконна в Мисури, от препоръчаната конституционна корекция.

Без гласовете, които да принудят демократите да седнат, в сряда вносителят на законопроекта о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР