Руската ориенталска танцьорка Екатерина Андреева - Джохара, която бе арестувана

...
Руската ориенталска танцьорка Екатерина Андреева - Джохара, която бе арестувана
Коментари Харесай

Руската танцьорка, арестувана в Египет, разкри: Това бяха най-лошите дни в живота ми

Руската ориенталска танцьорка Екатерина Андреева - Джохара, която бе задържана в Египет поради прекомерно разсъблечен костюм, е излязла от пандиза. Това разкри самата тя в своя профил в обществените мрежи, видя БЛИЦ. Както БЛИЦ заяви, служителите на реда сметнали, че танците на момичето в нощния клуб Ел Гиза били прекомерно откровени. На фрагменти от осъществяването се вижда, че рускинята танцува в рокля с надълбоко деколте и сериозна цепка. Съдейки по всичко, номерът се е харесал на клиентите. Скандалът почнал с това, че съблазнителните танци се появили в мрежата. Твърде консервативните арабски консуматори на интернет оставили възмутителни мнения и се усъмнили в това, че артистката е носила долно долни дрехи.

Ето какво написа Екатерина, откакто излезе от пандиза:

" Здравейте, скъпи другари! Най-накрая излязох! Здравословното ми положение е обикновено, тъй че не се тормозете за мен! Все още не знам същинската причина за случилото се. Професионалните танцьори ясно знаят, че костюмите ми са подобаващи. Моят юрист подсигурява на 100%, че моите документи са изрядни за 6 месеца напред. Моля, спрете със спекулациите, не мисля, че случилото се е на персонална основа.

Искам да благодаря на съветската и на египетската страна. Знам, че са помогнали голям брой хора и организации, които като мен 3 дни не са спали, с цел да изчистят обстановката и да ме измъкнат. Знам, че обичаният ми брачен партньор е приключил нереално доста работа от съветската страна, както и моят необикновен шеф от Кайро.

Вътре всичко беше извънредно и губех всяка вяра, само че след това осъзнах, че толкоз доста хора се молят за мен и работят интензивно, с цел да ме измъкнат. Затова останах мощна. Това бяха най-лошите дни в моя живот, само че аз се измъкнах триумфално, което единствено по себе си потвърждава, че съм почтена ".



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР