Разширяването на Околовръстното шосе на Пловдив е сред приоритетите, заложени

...
Разширяването на Околовръстното шосе на Пловдив е сред приоритетите, заложени
Коментари Харесай

Десислава Трифонова: Транспортната свързаност в Пловдивска област е приоритет за ГЕРБ-СДС

Разширяването на Околовръстното шосе на Пловдив е измежду целите, заложени в проекта на коалиция ГЕРБ-СДС „ България след рецесиите – проект за възобновяване ”. При представянето на програмата обектът бе посочен като един от най-важните в бранш „ Регионална политика и инфраструктура ”. Това заяви лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за Пловдивска област Десислава Трифонова. Тя акцентира, че реализирането на плана директно визира жителите на общините Родопи, Асеновград, Марица и Пловдив.

„ Като депутат от 17-ти МИР няма да спестявам сили и сила удвояването на Околовръстния път да стане факт. Благодарение на ръководството на ГЕРБ през днешния ден може да забележим, че тази натоварена пътна артерия се ремонтира, макар компликациите при служебни и постоянно държавни управления на по този начин наречената „ смяна ”, съобщи Десислава Трифонова.

Други транспортни обекти, които имат директно отношение към свързаността на обитаемоте места в Пловдивска област, са разширението на автомагистрала „ Тракия ” в правата сред Пловдив и София, както и довършването на околовръстния кръг от Асеновградско шосе до надлез „ Скобелева майка ”.

„ Ние можем и ще го създадем, тъй като сме по-силни от хаоса. Това не са голи обещания. Само един образец ще Ви посоча – Асеновградско шосе. Този път към този момент е вътрешноградска автомагистрала, издигната по времето на ръководството на ГЕРБ с персоналния ангажимент на премиера Бойко Борисов, а построените локали са вход улесняват бизнеса в района ”, сподели още лидерът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Пловдив-област Десислава Трифонова.

На изборите на 2-ри октомври ГЕРБ-СДС е с номер 24 в електронната бюлетина.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР