Придобилата напоследък популярност бяла маса с невероятни пропорции, която сама

...
Придобилата напоследък популярност бяла маса с невероятни пропорции, която сама
Коментари Харесай

Владимир Путин и неговите дълги маси

Придобилата в последно време известност бяла маса с невероятни пропорции, която сама по себе си към този момент играе дребна роля в задълбочаващата се рецесия сред Украйна и Русия, е в епицентъра и на различен спор сред обособени страни.

Английският Guardian и други медии писаха, че испански и италиански компании за мебели спорят за това кой е изработил тази към този момент международно известна маса.

Масата също по този начин е обект на смешки и насмешки в обществените медии, откогато се появиха фотоси от спешната среща в Кремъл сред съветския президент Владимир Путин и френския му сътрудник Еманюел Макрон.

Впоследствие се появи информация, че Макрон е отказал да се подложи на тест за COVID-19 в Русия и това е повода за огромното разстояние сред двамата.



По-рано през седмицата немският канцлер Олаф Шолц също се озова в далечния завършек на този работен плот със комплицирана направа.

Scholz sitting at Putin's inevitable table pic.twitter.com/by8bpK7gfS
— Mathieu von Rohr (@mathieuvonrohr) February 15, 2022
Може да се каже, че Путин има желания към извънредно дългите маси, като неотдавна организира други срещи - с министрите си на защитата и външните работи, на даже още по-дълга маса, написа MarketWatch.

Defense minister Sergei Shoigu – said to be one of the very few Russian officials with influence on Putin's decisionmaking – also has to sit at the far end of the Even Longer Table. pic.twitter.com/UJutWPBc9u
— max seddon (@maxseddon) February 14, 2022
И въпреки четириметровата бяла маса, която стои на три крайници, да внесе известно въодушевление на фона на напрегнатия интервал в световната политика, това не беше по никакъв начин смешно за две компании за мебели от Южна Европа.

Първо Висенте Сарагоса, началник на едноименната компания за мебели в Алкасер, Валенсия, съобщи пред испанско радио, че незабавно е разпознал своята маса, която съгласно него е направена от алпийска бял бук с позлата.

Това провокира реакция от Ренато Полоня, притежател на компания за мебели на име Oak в Комо, Италия.

“Този мъж, който не познавам, твърди, че е създал тази маса през 2005 година и затова тук има нещо, което не дава отговор на обстоятелствата. Като доказателство ние разполагаме с всички документи за свършената работа и даже признанието на съветския президент, който по това време беше Борис Елцин,” съобщи Полоня. (Елцин беше президент на Русия в интервала 1991 – 1999 г.)

Сарагоса съобщи, че неговата компания, която към този момент не развива активност, е правила по-големи и по-хубави маси от тази в Кремъл, която всички видяха.

Същото може да се каже и за Ikea, в случай че съдим по шеговитата фотография на този консуматор на Twitter.

New #IKEA table.#Putin. pic.twitter.com/9GnvYs5HaZ
— Kristian Harstad stands with Ukraine???????? (@KristianHarstad) February 14, 2022
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР