Бившата звезда на Реал Мадрид Фернандо Мориентес подкрепи Джуд Белингам

...
Бившата звезда на Реал Мадрид Фернандо Мориентес подкрепи Джуд Белингам
Коментари Харесай

Легендата на Реал Мадрид подкрепя английската суперзвезда Джуд Белингам за още една награда

Бившата звезда на Реал Мадрид Фернандо Мориентес поддържа Джуд Белингам да завоюва премията за състезател на сезона в Ла Лига в първия си сезон на Бернабеу.

Английският национал Белингам ще навърши 21 години едвам през юни, само че означи най-хубави резултати за Реал Мадрид и е към върха в класирането в конкуренцията за трофея Пичичи, присъден на най-хубавия голмайстор на лигата. Сред акцентите бяха головете вкъщи и като посетител против Барселона, с цел да оказват помощ на тима на Карло Анчелоти да удвои противниците си от Класико по пътя към купата.

Мориентес, испански народен нападател, означи 19 гола в най-резултатния си Ла Кампания в лигата през 1998-99 година Белингам към този момент се оправи с това с един мач преди края и изостава с четири гола от любимеца Пичичи Александър Сорлот, откакто норвежецът означи четири против Реал Мадрид предишния уикенд. от петимата финалисти за премията за състезател на сезона в Ла Лига, дружно с Винисиус Жуниор, Артем Довбик, Антоан Гризман и Иско. Говорейки пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР