Противоречивата поправка за равни права, която беше в бюлетината за

...
Противоречивата поправка за равни права, която беше в бюлетината за
Коментари Харесай

„Няма открит дебат“: Синият щатски съдия премахва спорната инициатива за гласуване след реакция срещу правата на родителите

Противоречивата корекция за равни права, която беше в бюлетината за изборите през ноември в Ню Йорк, има беше отхвърлено от арбитър на процедурни учредения.

Решението е победа за републиканците и съперниците на законопроекта, които споделят, че е написан прекомерно необятно и може да потъпче правата на родителите, когато става въпрос за решения като деца, получаващи процедури за потвърждаване на пола.

ERA беше бърз отговор на нюйоркските демократи на решението на Върховния съд по делото Добс против организацията за опазване на здравето на дамите на Джаксън през юни 2022 година Изменението одобри и двете камари на New Законодателният орган на Йорк на специфична сесия единствено една седмица след постановяването на решението по делото Добс.

Поправката, която съгласно бранителите има за цел да закрепи правото на дамите на аборт в Емпайър Стейт, беше призната толкоз бързо, че арбитър в Окръг Ливингстън реши, че законодателството е съдбовно неправилно заради процедурна г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР