Феновете на Бриджъртън вярват, че са забелязали момент, в който

...
Феновете на Бриджъртън вярват, че са забелязали момент, в който
Коментари Харесай

Феновете на Бриджъртън вярват, че са забелязали препратка към Хари Потър в последното издание на Netflix

Феновете на Бриджъртън имат вяра, че са забелязали миг, в който шоуто отдава респект на франчайза за Хари Потър в последното издание на Netflix.

Хитовата поредност, основана на сантименталните романи от интервала на Джулия Куин, се завърна на нашите екрани на 16 май с първата половина на сезон 3. Този път почитателите следват тропа „ другари на любовници “ сред Колин Бриджъртън (Люк Нютон) и Пенелопе Федърингтън (Никола Кофлан).

Отново отговарящите на изискванията членове на групата обикаляха балните зали в търсене на предстоящ брачен партньор или брачна половинка. Но точно на едно от тях почитатели като Айнсли Брум считат, че са забелязали момента, „ когато сезон 3 на Бриджъртън прави отпратка към Хари Потър “ и това стана вирусно онлайн.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Всички „ улики “, които почитателите на Бриджъртън пропуснаха за същинската идентичност на лейди Уисълдаун

Във видео, което събра повече от 68 000 лайкове, суперфенът сподели: „ Не Бенедикт Бриджъртън, безусловно дърпа Хари Потър, като върви, за какво виновност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР