Майсторът на викторината Chase Марк Лабет отвърна на предложението, че

...
Майсторът на викторината Chase Марк Лабет отвърна на предложението, че
Коментари Харесай

Откровеният отговор на звездата от Chase Марк Лабет на слуховете за Ozempic след загуба на тегло с 10 камъка

Майсторът на викторината Chase Марк Лабет отвърна на предлагането, че е употребявал Ozempic, с цел да реализира своята загуба на тегло с 10 камъка.

58-годишната звезда на ITV отслабна впечатляващо през последните години, като просто се придържаше към нов и модифициран хранителен проект – само че почитателите му останаха толкоз шокирани, че сложиха под подозрение методите му. Лекарството Ozempic се трансформира в едно от най-обсъжданите медикаменти през последните месеци, откакто Шарън Озбърн излезе и сподели, че е употребила лекарството, с цел да отслабне, само че се притеснява, че е изгубила прекалено много и в този момент не може да възвърне част от тежестта си.

Първоначално лекарството е било предопределено за приложимост от пациенти с диабет, само че в този момент се употребява като способ за бързо намаляване. Въпреки това, искащ да се дистанцира от последната холивудска фикс идея, Марк не губи време да поправя тези, които се съмняват в неговия способ за намаляване. Това се случи, откакто той разгласява фотография, на която е подготвен да с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР