Бивши играчи на Манчестър Юнайтед редовно поставят под въпрос трансферната

...
Бивши играчи на Манчестър Юнайтед редовно поставят под въпрос трансферната
Коментари Харесай

Звездите на Манчестър Юнайтед поставиха под съмнение нови подписвания в WhatsApp, тъй като бивш играч изнася подробности за групов чат

Бивши играчи на Манчестър Юнайтед постоянно слагат под въпрос трансферната политика на клуба в група в WhatsApp, цялостна със звезди.

Червените дяволи устояха на непреодолим сезон, който ги видя да завършат на осмо място във Висшата лига и да отпаднат в груповата фаза на Шампионската лига. Юнайтед може да избави ФА Къп и Лига Европа с невероятна победа над Манчестър Сити в събота.

Дори и да го създадат, това може да не е задоволително, с цел да задържи обсадения началник Ерик загар Хаг на работа, с хора като Маурисио Почетино, Киърън Маккена и Томас Тухел, рекламирани като евентуални приемници. Борбите на Юнайтед са подкрепени от инцидентно изглеждащ трансферен метод, при който се пръскат големи суми за играчи, които не съумяват да реализират резултата.

Състоянието на клуба и идващите играчи постоянно се разискват в WhatsApp група на някогашни играчи, разкри някогашната звезда на Юнайтед Ашли Йънг. „ В днешно време, с играчи, които са пенсионирани, имаме група в WhatsApp “, сподели Йънг пред tal...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР