Президентът на Украйна Владимир Зеленски призова Запада да не отменя

...
Президентът на Украйна Владимир Зеленски призова Запада да не отменя
Коментари Харесай

Зеленски призова Запада да не отменя санкциите срещу Русия

Президентът на Украйна Владимир Зеленски прикани Запада да не анулира глобите против Русия, откакто Франция упорства за смяна в метода към Москва, осведоми Агенция Франс Прес.

На годишен стопански конгрес в столицата Киев 41-годишният съобщи, че някои западни сътрудници обмислят анулация на глобите против Русия.

" Понякога те мислят за анулация на глобите, защото губят пари. Сериозно ли? Съжалявам, само че ние губим хора ", акцентира Зеленски на Европейския стратегически конгрес в Ялта, като има поради анексирането на Крим от страна на Русия и поддръжката на Москва за сепаратистите в Източна Украйна.

" В основата си глобите са налог, нужен за поддържането на международния ред. Данък за мир, в случай че желаете. И вие знаете в цивилизования свят е обикновено да се заплащат налози ", добави той.

" Санкциите би трябвало да останат ", до момента в който не бъде възобновен мирът в Източна Украйна, безапелационен е той.

Вчера Европейски Съюз удължи част от глобите против Русия с шест месеца.

През последните седмици Париж упорства за преразглеждане на връзките с Русия, като загатна, че нови наказания против Москва не са в полза на Франция. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР