Правителството отпусна 1 милион лева за аварийно-възстановителни дейности, които ще

...
Правителството отпусна 1 милион лева за аварийно-възстановителни дейности, които ще
Коментари Харесай

МС отпусна 1 млн. лева за пострадалите общини от наводненията в Бургаско



Правителството отпусна 1 милион лв. за аварийно-възстановителни действия, които ще бъдат подхванати след окончателния списък на вредите след наводненията в Бургаско. До края на седмицата ще приключи описването на вредите. Това заяви министърът на районното развиване Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила.

"Описът на вредите от наводненията почнал от първия ден парцел по парцел и на инфраструктурата. Общините към този момент са изплатили еднократна помощ на засегнатите семейства ", сподели министърът.

По думите му единствено по републиканските пътища нанесените вреди са на стойност от над 4 милиона лв..

Министърът на превоза Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила изясни, че за подсилване на реката край село Равнец е проведено изпращането на железопътни траверси. Той уточни, че по железопътната инфраструктура в региона на бедствието няма огромни вреди. Транспортното министерство съдействало, осигурявайки машинизация и материали във връзка с други дейности по възобновяване, стана ясно още от думите му.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР