По покана на шведското председателство на ЕС, днес представители на

...
По покана на шведското председателство на ЕС, днес представители на
Коментари Харесай

ПП-ДБ се срещнаха с посланиците на страните от ЕС

По покана на шведското председателство на Европейски Съюз, през днешния ден представители на обединяването „ – “, измежду които ,,, и Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, се срещнаха с посланиците на страните от Европейски Съюз и представители на Европейската комисия.

Сред главните тематики по време на полемиката бяха идните избори. Участниците в събитието подчертаха безспорната необходимост те да протекат по почтен и транспарантен метод. За задачата е значимо да разчитаме на самостоятелни наблюдаващи и покровители на честния избор. Представителите на обединените партии споделиха, че точно идните избори ще бъдат решаващи и могат да бъдат ключът към образуване на устойчиво и работещо държавно управление.

Правителство, което ще работи с небосвод за цялостен мандат и ще реализира дълго чаканите от българските жители промени, в които е заложена и окончателната евроинтеграция на страната ни. и показаха убеденост, че има по какъв начин България да бъде естествена европейска страна и пътят към нея е заложен в програмата на обединяването.

В нея е разгърната ясна визия за развиването на страната, в чиято основа е присъединението на България към еврозоната и Шенген. Представителите на двете партии увериха, че ще положат оптимални старания да извървим и стъпките, които са нужни за обезпечаване на висок и резистентен стопански растеж, в основата на който са промените в правосъдната система и основни законопроекти за реализирането на Плана за възобновяване и резистентност.

Те изрично обявиха, че е извънредно време да излезем от застоя, в който се намира страната, и че има по какъв начин да заживеем естествен европейски живот.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР