Осъденият е изтърпял наложените му наказанияОсъденият за наркоразпространение и държане

...
Осъденият е изтърпял наложените му наказанияОсъденият за наркоразпространение и държане
Коментари Харесай

Осъден за наркоразпространение в Русе излиза на свобода

Осъденият е изтърпял наложените му санкции

Осъденият за наркоразпространение и държане на взривни субстанции Д. Ч. през днешния ден е изплатил изцяло наложената му санкция в размер на 10 000 лева, откакто към този момент е изтърпял и наказването отнемане от независимост за период от шест години при първичен непоколебим режим.

Окръжен съд – Русе на 14.07.2017 година е одобрил съглашение, с което 35-годишният тогава мъж се признал за отговорен по повдигнатите му от прокуратурата 2 обвинявания:
На 24.01.2017г. в гр. Русе, без съответно позволение държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции – 386 грама хероин, 12 грама марихуана, 30 грама амфетамин и 125 броя таблетки метамфетамин /MDMA, екстази/, всичко на обща стойност 48 259.31лв., като наркотичните субстанции са в огромни размери.На 24.01.2017г. в гр. Русе държал взривни субстанции в огромно количество, без да имал за това съответно позволение.
След установяване на обособени санкции за всяко от закононарушенията, същите са били групирани и обвиненият е приел да изтърпи едно общо такова в размер на шест години отнемане от независимост при първичен непоколебим режим и санкция в размер на 10 000 лева

При осъществяването на наказването отнемане от независимост е било приспаднато предварителното задържане, считано от 24.01.2017 година Д. Ч. е бил наказан да заплати и направените по делото разходи в размер на 4 324.30лв.

Наказанието отнемане от независимост е било изтърпяно в Затвора – Варна благодарение на 9 месеца и 3 дни от работа и условно предварително освобождение (УПО) с излишък 1 година, 11 месеца и 6 дни. В изпитателния период по УПО е бил прибавен пробационен контрол, включващ наложителни периодически срещи с пробационен чиновник.

Видно от предписание на Търговско дружество Национална агенция за приходите, изпълнителното дело против Д. Ч. е било прекъснато заради напълно платени санкция и разходи на 03.08.2022 и 04.08.2022 г.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР