Бившата половинка на Григор Димитров - Мадалина Геня, стана булка.

...
Бившата половинка на Григор Димитров - Мадалина Геня, стана булка.
Коментари Харесай

Мадалина на Гришо стана булка

Бившата половинка на Григор Димитров - Мадалина Геня, стана младоженка. Не в действителния живот, а в последната си фотосесия. Снимките бяха осъществени във Венеция.

Мадалина се поскара на медиите в родната й Румъния, които я захапаха поради видео, което разгласява в обществените мрежи. На него горещата брюнетка се чекне върху маса пред жадните погледи на загорели дъртаци. 

" Казах " ДА "! Чудя се по какъв начин е допустимо хората да не схващат работата ми? Аз съм актриса, хора. В действителния живот в никакъв случай не бих танцувала на маси пред красивите хора, които предложиха да бъдат артисти в нашата акция, само че като актриса изиграх доста разнообразни герои. За да ви дам малко визия за идващия ми план, явно ще съм същински изверг. Това не значи, че съм изверг в действителния живот. Това ненапълно ми припомня за първата ми премия, която получих на влиятелния кино фестивал в Рим за италиански филм. Всички вестници в Румъния писаха, че съм правила в действителния живот това, което в действителност съм правила единствено във кино лентата. Някои хора би трябвало да се успокоят малко! Както и да е, вие сте занимателни ", написа Мадалина, съобщи " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР