Организаторите на конкурса не мислят да отменят събитието на годината

...
Организаторите на конкурса не мислят да отменят събитието на годината
Коментари Харесай

Посвещават Мис Плеймейт 2020 на Христо Сираков

Организаторите на състезанието не мислят да анулират събитието на годината макар многото случаи на COVID-19. Те ще спазят всички защитни ограничения, с цел да може гостите да бъдат опазени. Събитието е планувано да се организира през втората половина на ноември в столичен хотел. На сцената девойките въпреки всичко ще покажат лицата си, с цел да може да бъдат оценени по всички критерии от звездното жури, което още се пази в загадка.

Коронавирусът въобще не стряска девойките и нито една от тях не се е отказала от фантазията си да се окичи с короната Мис Плеймейт.Това е казус в състезанието. Предишни години девойки са се отказвали седмици преди събитието по разнообразни аргументи, без да има пандемия.

Тазгодишната годишна продукция е доста защита.

Нито една госпожица не е изявен любимец. Все отново се шушука, че скандалната кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска е с максимален късмет да вземе огромната премия от 20 бона и чисто нов автомобил, написа " Хотарена “. На короната се точи и транссексуалната Симона Галинова, която се изявява като модел. Конкурсът тази година ще е отдаден на Христо Сираков. Повелителят на плеймейтките умря изненадващо в края на септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР