Fast VA панелът осигурява картина с висококонтрастно съотношение от 4000:1(снимка:

...
Fast VA панелът осигурява картина с висококонтрастно съотношение от 4000:1(снимка:
Коментари Харесай

AOC GAMING C27G2Z3/BK: извит монитор за гейминг


Fast VA панелът обезпечава картина с висококонтрастно съответствие от 4000:1
(снимка: AGON by AOC)

Брандът за геймърски монитори AGON by AOC пусна новия AOC GAMING C27G2Z3/BK – закривен 27-инчов Full HD модел с висока продуктивност. Проектиран да притегли както спортните играчи, по този начин и играещите отвреме-навреме, C27G2Z3/BK предлага впечатляваща периодичност на освежаване от 280 Hz, до 1 ms GtG и 0,5 ms MPRT времена за реакция, както и висококонтрастен Fast VA панел с  извивка 1500R, и всичко това на налична цена.

1500R извивката на AOC GAMING C27G2Z3/BK обгръща потребителя в геймърския свят, като му обезпечава потапящо преживяване, което го притегля по-дълбоко в действието. Извитият 27-инчов екран предлага по-естествено и удобно образно преживяване и понижава напрежението в очите и умората по време на продължителни гейминг сесии.

Независимо дали по време на улични надпревари във високоскоростна симулация или при проучването на обширни отворени светове, извивката на C27G2Z3/BK усъвършенства чувството за наличие и ангажираност на играча, подчертаха от AOC.

Скоростта на освежаване от 280 Hz на AOC GAMING C27G2Z3/BK надвишава настоящия стандарт при електронните спортове от 240 Hz и обезпечава ултра плавна и дружелюбна игра, която дава на геймърите преимущество при бързите спортни заглавия.

Мониторът може да реализира до 1 ms GtG време за реакция при най-високата overdrive конфигурация, което подсигурява, че призрачните резултати и замазването при придвижване са на практика отстранени. Така картината е чиста и ясна когато и да е.

За още по-плавно преживяване C27G2Z3/BK включва и MBR (Motion Blur Reduction) конфигурация, при която се употребява стробиране на подсветката и по този начин се реализира 0,5 ms MPRT (Moving Picture Response Time), което в допълнение усъвършенства яснотата при придвижване.

Извитият 27-инчов Full HD предлага по-естествено и удобно образно преживяване
(снимка: AGON by AOC)

Fast VA панелът на AOC GAMING C27G2Z3/BK обезпечава картина с висококонтрастно съответствие от 4000:1, с надълбоко черно и живи цветове. Съответствието на стандарта HDR10 разрешава на монитора да изобразява по-широк обсег от бляскавост и цветови равнища и по този начин да извежда и най-фините елементи в тъмни и светли подиуми.

Full HD резолюцията (1920×1080) е тънък баланс сред изясненост и продуктивност и разрешава даже на видеокарти от междинен клас да реализират впечатляващите 280 Hz на монитора, с цел да могат потребителите да се насладят на игра с доста фрагменти в голям брой заглавия.

За елиминиране на накъсването и насичането на картината AOC GAMING C27G2Z3/BK поддържа технологията Adaptive-Sync, която синхронизира честотата на освежаване на монитора с изхода на видеокартата за безпрепятствено игрово прекарване. Тази технология е съвместима с NVIDIA и AMD графични процесори, тъй че по-голямата част от потребителите могат да се насладят на плавна игра.

Стабилната стойка се настройва до 130 мм по височина, може да се накланя и завърта
(снимка: AGON by AOC)

C27G2Z3/BK включва постоянна настройваща се стойка с опция за придвижване до 130 мм по височина, наклоняване и завъртане, което разрешава на потребителя да откри съвършения зрителен ъгъл за своята гейминг зона. Тънките рамки на монитора и елегантният му дизайн го вършат атрактивно допълнение към всяка настройка, а опцията за VESA монтаж предлага спомагателна еластичност за монтаж на стена или дружно с други екрани.

AOC GAMING C27G2Z3/BK ще бъде разполагаем на българския пазар от края на юни 2024 година, с 3 години гаранция, на целесъобразна последна цена от 466 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР