Висш здравен служител на САЩ написа статия със становище, призоваваща

...
Висш здравен служител на САЩ написа статия със становище, призоваваща
Коментари Харесай

Американски здравен служител призовава за предупредителни етикети в стил цигари в социалните медии

Висш здравен чиновник на Съединени американски щати написа публикация със мнение, призоваваща за слагане на сигнален етикет в платформите на обществените медии.

Висш здравен чиновник на Съединени американски щати прикани законодателите да изискват предупредителни етикети в платформите на обществените медии, като това, което сега се изисква върху цигарените опаковки.

Главният хирург на Съединени американски щати доктор Вивек Мърти сподели, че обществените медии е фактор, способствуващ за рецесията с психологичното здраве измежду младежите в публикация, оповестена в New York Times.

„ Време е да пожелаеме сигнален етикет на основния хирург в платформите на обществените медии, в който се показва, че обществените медии се свързва със обилни вреди на психологичното здраве на подрастващите, ” сподели Мърти.

„ Предупредителният етикет на генералния хирург, който изисква деяние от Конгреса, постоянно ще припомня на родителите и подрастващите, че обществените медии не са потвърдено безвредни, ” той добавено.

„ Доказателства о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР