Окръжната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем непълнолетно момче

...
Окръжната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем непълнолетно момче
Коментари Харесай

Прокуратурата в Стара Загора привлече като обвиняем непълнолетно момче

Окръжната прокуратура в Стара Загора притегли като обвинен малолетно момче за опит за съзнателно ликвидиране. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.
На 14.03.2019 година, от Районно ръководство на МВР-Чирпан по отношение на получен сигнал в село Черна гора е стартирано досъдебно произвеждане за изработен опит за съзнателно ликвидиране на 50-годишен мъж от същото село. Предвид непълнолетието на причинителя следствието е предоставено на следовател от областен следствен отдел в окръжната прокуратура в Стара Загора.
Днес той е притеглен като обвинен – опит за съзнателно ликвидиране. 16-годишният юноша е арестуван с разпореждане на наблюдаващия прокурор за период от 72 часа. В този период окръжната прокуратура в Стара Загора ще внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Пострадалият е настанен за лекуване в Клиника по анестезиология и интензивно лекуване на УМБАЛ „ Проф. доктор Стоян Киркович “ гр.Стара Загора, с заплаха за живота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР