Някои летни модни тенденции никога няма да си отидат –

...
Някои летни модни тенденции никога няма да си отидат –
Коментари Харесай

Стилни дълги рокли с флорални мотиви от Ree.bg

Някои летни фешън трендове в никакъв случай няма да си отидат – една от тях е модата на летните макси и дълги рокли. С повишаването на тяхната известност, естествено, се усилва и разнообразието от модели, които се оферират на онлайн пазара. И тъй като високите температури постановат по-меките и топли претекстове, ще разгледаме 3 дълги рокли с флорални претекстове от богата сбирка от облекла в уеб страницата на Ree.bg.

В предните години, обект на голям интерес бяха роклите с открити плещи и макар че към момента има много модели с сходен дизайн, тази година несъмнено на мода са роклите с V-образно деколте и тясна горна част. В този ред на мисли, дамската асиметрична рокля с V-деколте и флорален принт се вписва идеално в стилните трендове. Тя е с мини ръкави вид къдрички и е обшита с нежна дантела по краищата на горната част, като неповторим свършек на модела.

Едно от преимуществата на носенето на макси и дълги рокли е, че те сполучливо могат да бъдат съчетани с разнообразни типове аксесоари. Един от тях е колана и в случай че планирате да си закупите ежедневна дълга рокля за безкрайните летни жеги, с дамската лятна безгрижна рокля сигурно ще усилите усета към детайла и дребните допълнения към тоалета. Отново, роклята е с V-деколте и къси ръкави, а към нея има и колан.

Едно от преимуществата на коланите е, че те разрешават безпроблемното контролиране на широчината на дрехата. Все отново, не е наложително да употребявате колана към роклята и може да ползвате различен или да си закупите нов от уеб страницата на Ree.bg. Всъщност, тази рокля се предлага в 4 разнообразни цвята с флорални претекстове и е една от многото дълги рокли, които онлайн магазина предлага.

Ако въпреки всичко държите да изглеждате по-официални, само че все пак да запазите нотката на свободния и комфортен жанр на дългите и макси рокли, дамската макси рокля със свободна кройка е идеалното решение за вечерен коктейл или празненство. За разлика от другите два модела, този е с малко по-дълги ръкави, което я прави подобаваща за носене през вечерно време. Освен това, роклята има дребни бели копчета и цепка, в комбиниране с щампи на цветчета по цялата дреха.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР