Националният съвет на Продължаваме промяната“ ще обсъди и одобри съвместните

...
Националният съвет на Продължаваме промяната“ ще обсъди и одобри съвместните
Коментари Харесай

ПП обсъжда общите депутатски листи с ДБ за изборите на 2 април

Националният съвет на „ Продължаваме промяната “ ще разиска и утвърди взаимните кандидат-депутатски листи с „ Демократична България “ за парламентарните избори на 2 април, заяви някогашният ръководител на парламентарната група на Политическа партия Андрей Гюров, представен от БНР.

Политическа партия и Демократична България към този момент се записаха в ЦИК като коалиция за идния избор. Разпределението на местата по листи обаче не минава напълно безпрепятствено - Александър Дунчев от Политическа партия разгласи обществено, че може да се отдръпна, тъй като му е отнето водаческото място в София-област и позицията е разпределена за съдружните сътрудници от Демократична България. Предложението е Дунчев да е на второ място в листата с претенденти. Той не е склонен с това и твърди, че решението на управлението на пратията е било взето " подмолно ".

Андрей Гюров отхвърли обвиняванията. " Не можем да приказваме за задкулисие тогава, когато има излъчен преговорен екип, дефинират се систематизиране тук-там и на водещи позиции, всичко това се утвърждава от Изпълнителния съвет и от Националния съвет на " Продължаваме Промяната ", който ще заседава на 22 февруари. Така че всички стъпки са спазени и те ще минат през утвърждение през всички групови органи на партията. Не можем да приказваме за никакво задкулисие ", сподели той.

Вече тече срокът, в който партиите и обединенията, регистрирани в ЦИК, би трябвало да стартират да показват кандидат-депутатските си листи за 31 изборни региона. Крайната дата е 28 февруари съгласно изборната хронограма.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР