Ученик на гимназията в Тексас, който произнесе сълзлива реч на

...
Ученик на гимназията в Тексас, който произнесе сълзлива реч на
Коментари Харесай

Тийнейджър от Тексас почита покойния си баща със сълзлива дипломна реч часове след погребението му: Правейки това `за него`

Ученик на гимназията в Тексас, който произнесе сълзлива тирада на фона на погребването на татко си по-рано това заран сподели, че събира сили да продължи, до момента в който гледаше към тълпата и виждаше по какъв начин думите му са докоснали всички.

" Не знаех дали въобще имах силата да Направете го. Говорех за татко ми и когато и да е можех да [спра]. Исках да спра, само че погледнах в публиката и видях хората да слушат какво споделям възприех го и се свързах с мен, допрях се от думите, които излизаха от устата ми, и това в действителност ме подтикна да завърша речта си “, сподели Алем Хаджич, абитуриентът, който стои зад трогателния миг. Неделя по Fox News Channel.

18-годишният зрелостник загуби татко си, Миралем, от рак на 15 май, единствено един ден преди церемонията в Early College High School в общественост на север от Далас. 

Алем Хаджич изнесе тирада пред връстниците си единствено часове след погребението на татко си. (Early College High School/Fox & Friends Weekend Screengrab)
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР