Новият живот на принц Хари в САЩ и далеч от

...
Новият живот на принц Хари в САЩ и далеч от
Коментари Харесай

Меган Маркъл „ненавижда старите приятели на принц Хари, които стрелят по фазани и чувството е взаимно“ - експерт

Новият живот на принц Хари в Съединени американски щати и надалеч от неговите „ другари, които стрелят по фазани “ е приветстван от брачната половинка му Меган Маркъл, която „ не се схваща “ със остарялата си група другари, твърди кралски специалист.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които се ожениха през 2018 година, се реалокираха в Съединени американски щати през 2020 година и дружно с това те прекъсват връзките си със остарелия си кралски живот и доста от приятелския кръг на Хари по това време. Смята се, че загубата на другари не е тормозила двойката, защото кралски специалист изяснява, че те са „ щастливи да не помнят “ предходния си живот. Хю Гросвенър, 7-ият херцог на Уестминстър, беше непосредствен другар на принц Хари, като сватбата му трябваше да се състои след броени дни, само че Хари няма да участва.

Говорейки извънредно за Mirror, кралски специалист и създател Том Куин сподели: „ Хари ненавижда концепцията да загуби изцяло връзка със старите си етонци и другари от армията и той беше непосредствен с Хю Гросвенър, само че наличието на женитба, на която брат му ще бъде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР