Мравка Макпартлин и Ан-Мари Корбет бяха забелязани на слънце, извеждайки

...
Мравка Макпартлин и Ан-Мари Корбет бяха забелязани на слънце, извеждайки
Коментари Харесай

Ант Макпартлин и Ан-Мари изглеждат щастливи, докато водят бебето Уайлдър на разходка

Мравка Макпартлин и Ан-Мари Корбет бяха видяни на слънце, извеждайки бебето Уайлдър на разходка и обличайки доста сантиментална демонстрация на обвързаност, до момента в който се любуват на новото си бебешко самодоволство.

Гордите родители приветстваха бебето на бял свят на 14 май, след месеци на спекулации дали майката на две деца, „ Амзи “, е очаквайки. Двойката, която се ожени през 2021 година, е в бебешки балон в дома си в Лондон, откогато посрещна дребния Уайлдър, който е първото дете на Ант.

Докато Ант си почива от работа, той и Ан Мари взеха решение да изведат дребното на чист въздух през днешния ден, защото бяха щракнати да бутат дизайнерска количка в парк в Югозападен Лондон. Звездата от Britain's Got Talent, 48-годишният Ант, огледа всеки инч гордия баща, до момента в който буташе бъгито, спортни сиви панталони, многоцветна риза и сенници.

46-годишната Ан-Мари, която има две дъщери от предходния си брак, също има небрежна фигура, облечена в необятна небесносиня рокля, тъмносиня жилетка и кецове. Двойката,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР