Гинко билоба! ППДБ имат спешна нужда от Гинко билоба и

...
Гинко билоба! ППДБ имат спешна нужда от Гинко билоба и
Коментари Харесай

Делян Добрев: Денков, препоръчвам ти Гинко билоба 3 пъти дневно!

„ Гинко билоба! ППДБ имат незабавна потребност от Гинко билоба и в случай че това не им помогне - от още по-спешно пенсиониране! Денков е роден 1962 година. Тоест тази година ще навърши 62 години. Нормално е на тези години главно да ти се пътува (в чужбина - фантазията на пенсионера), както и да забравяш доста... Затова са измислили и Гинко билобата. Пие се от 40 до 120 мг три пъти на ден “.

Това написа в профила си във Facebook депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Той припомня, че първият „ кабинет франкенщайн сред Политическа партия, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ падна, тъй като СЛАВИ ТРИФОНОВ си отдръпна поддръжката “.

„ Тогава Политическа партия купуваха депутати на Има Такъв Народ за милиони - информация Виктория Василева и Радостин Василев. ГЕРБ им разкривахме далаверите и им гледахме сеира. Вторият кабинет напълно от ППДБ (с едно министърче на ГЕРБ) бе свален от САМИЯ ДЕНКОВ, тъй като той си подаде собственоръчно оставката пред 49тото Народно заседание. Ако не я беше подал, можеше още да си е министър председател, тъй като аз единствен в ГЕРБ желаех да си върви. Денков, предлагам ти Гинко билоба 3 пъти на ден! Най-приятелски! “, написа още той.

„ P.S. Денков, Борисов те избра за министър председател, не те смъкна! Ако не беше Борисов, още щеше да мишкуваш в Министерство на образованието. Аз бях срещу “, приключва Добрев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР