Ники Минаж поднесе своите най-дълбоки и искрени извинения, след като

...
Ники Минаж поднесе своите най-дълбоки и искрени извинения, след като
Коментари Харесай

Арестуваха американската рапърка Ники Минаж за притежание на наркотици

Ники Минаж сервира своите " най-дълбоки и откровени извинения ", откакто концертът ѝ в Манчестър в петък вечер беше анулиран в последния миг.

Причината - рап изпълнителката беше задържана в Амстердам по съмнение в " владеене на леки опиати ".

След като е платила наложена от холандската полиция санкция, на Минаж ѝ е било разрешено да продължи пътуването си, отбелязва " The Guardian ".

Шоуто ѝ в " Co-op Live " обаче беше прекъснато в 21,30 ч. - тъкмо когато Минаж трябваше да излезе на сцената.

Към оня миг към 20 000 почитатели се намират в залата, най-голямата закрита сцена в Обединеното кралство, когато от екипа на певицата на място оповестяват, че концертът се анулира.

Последва вълна на освиркване, а след това пред кореспонденти някои от присъстващите споделят, че се усещат " отвратени " и " предадени " от 41-годишната звезда.

В обществените мрежи Минаж написа, че е била в арестантската килия в продължение на " пет-шест часа " и че е пристигнала в хотела си в Манчестър към среднощ.

" Успяха в проекта си да не ми разрешат да се кача на сцената довечера ", разяснява тя в X, без да конкретизира за кого става дума.

" Моля, приемете моите най-дълбоки и откровени извинения. Те сигурно знаеха по какъв начин тъкмо да ме наранят през днешния ден, само че и това ще отмине ", добави още Минаж.

Американската рапърка даде обещание да разгласи нова дата за осъществяване на концерт и " спомагателен бонус " за тези, които са си купили билет.

От Co-op Live, които претърпяха поредност от неуспехи от откриването си през април, обявиха, че са " надълбоко разочаровани " от неудобството, породено от последната смяна, която се случи единствено два часа и половина, откакто притежателите на билети бяха влезнали в залата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР