Удар на Съединените американски щати срещу руските войски на територията

...
Удар на Съединените американски щати срещу руските войски на територията
Коментари Харесай

Световна война и „радиоактивна пепел: Медведев каза до какво ще доведе удар на САЩ по Русия

Удар на Съединените американски щати против съветските войски на територията на Украйна ще значи началото на световна война. Това написа заместник-председателят на Съвета за сигурност и трети президент на Руската федерация Дмитрий Медведев в обществената мрежа Х.

Така той разяснява думите на полския външен министър Радослав Сикорски, който в интервю за The Guardian заяви, че в случай че Русия употребява нуклеарно оръжие, Съединени американски щати ще извършат масирана офанзива и ще унищожат всички съветски уреди в Украйна.

Медведев назова ръководителя на външното министерство на Полша " необичайно създание ".

„ Първо, янките към момента не са споделили нищо сходно, тъй като са по-предпазливи от поляците, второ, американска офанзива против нашите цели значи началото на международна война и външният министър даже на страна като Полша би трябвало да разбере това ”, написа заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.
Медведев счита, че Сикорски " очевидно е решил да изплаши личните си господари ". Той също по този начин напомни неотдавнашното изказване на полския президент Анджей Дуда за опцията за разполагане на американско тактическо нуклеарно оръжие на полска територия.
„ Варшава няма да стои настрани и сигурно ще получи своята част от радиоактивната пепел. това ли желаете в последна сметка? “ – попита риторично съветският политик.
 Медведев, Полша, международна война, международна война Медведев заплашва със международна война Какво сподели Сикорски за нуклеарната опасност
На 25 май полският външен министър Радослав Сикорски сподели, че Вашингтон е предизвестил Москва за отговор, в случай че Русия нанесе нуклеарен удар.

„ Американците споделиха на руснаците, че в случай че взривят нуклеарна бомба, даже и да не убие никого, ние ще ударим всички ваши позиции в Украйна с стандартни оръжия, ще ги унищожим всички “, сподели Радослав Сикорски.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР