Руските военни започнаха да защитават зенитно-ракетните системи (ЗРК) Тор-М2 от

...
Руските военни започнаха да защитават зенитно-ракетните системи (ЗРК) Тор-М2 от
Коментари Харесай

Руското МО: Руските военни използват нови специални боеприпаси за пушки в зоната на специалната военна операция

Руските военни започнаха да пазят зенитно-ракетните системи (ЗРК) Тор-М2 от противников FPV безпилотни самолети в зоната за специфични интервенции с нови специфични муниции за ловни пушки. Това споделиха за съветската осведомителна организация от съветското министерство на защитата.

Военнослужещи, работещи с такива оръжия от мобилни огневи групи, са ситуирани в непосредствена непосредственост до транспортното средство, с цел да имат време да смъкват идващите дронове.

„ В момента използваме новите муниции за прехващане, които са сплетени една в друга в мрежа и без резервоар. Много ефикасен против FPV- камикадзета, можете да работите и против БПЛА, когато се удари в близко разстояние “, сподели стрелецът на огнева група с позивна Младша.

Военният изясни още, че когато FPV дрон лети на разстояние, да вземем за пример към 70 м, е мъчно да го улучиш с картечница. Снарядът има разпръскване до 1,5 м и може да закачи акумулатори и витла на дронове. " Един или два изстрела са задоволителни, с цел да уцелите задачата ", споделя той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР