Настоящият защитник на Лийдс Жуниор Фирпо направи много любопитен коментар

...
Настоящият защитник на Лийдс Жуниор Фирпо направи много любопитен коментар
Коментари Харесай

Бивш защитник на Барса за Роналд Куман: Питам го и той започва да ме лъже!

Настоящият бранител на Лийдс Жуниор Фирпо направи доста любопитен коментар за работата на в някогашния си тим . 25-годишният футболист напусна " Камп Ноу " през лятото, с цел да заиграе под управлението на Марсело Биелса във Висшата лига и призна, че въобще не се е разбирал с нидерландеца:

" Имаше неща с Куман, които не разбирах и в избрани моменти имаше пренебрежение към мен и съотборниците ми. Не разбирах това, че в ден след мач, когато запасите упражняваха, той оставаше в кабинета си. Ако съм запаса и би трябвало да ви покажа нещо... ", запита реторично Фирпо в изявление за " Cadena SER ".
* какво е споделил Шави на играчите си след загубата от Байерн Мюнхен с 0:3 късно нощес!
Испанецът добави, че се е опитвал да разбере от Куман каква е ролята му в тима: " Питам го и той стартира да ме лъже. В този миг за какво да не преставам да го запитвам? Той ми споделя неща, които нямат смисъл - че упражнявам неприятно, че отравям атмосферата в тима... Питайте който желаете да забележим дали някой различен ще ви каже същото за мен!? ", удиви се Жуниор Фирпо.
" Не знам какво значи, че мърся тима. Не знам по какъв метод едно младо момче, което преди малко е пристигнало, ще замърси група, която е спечелила всичко и е била там цялостен живот ".
Относно методите на работа на Роналд Куман бранителят сподели следното: " Не гледахме видеоклипове на противника, нито с Валверде, нито с Кике, нито с Куман. Понякога сме гледали нещо съответно за някой противник. С Биелса гледаме доста! ", разкри футболистът на Лийдс.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР