ППДБ са толкова хитри, че са се самозаписвали как смятат

...
ППДБ са толкова хитри, че са се самозаписвали как смятат
Коментари Харесай

Карлос Контрера: ППДБ са срам и позор за държавата. Защо още не са привикани в прокуратурата!?

ППДБ са толкоз хитри, че са се самозаписвали по какъв начин считат да употребяват службите за бухалки и събиране на информация.
Ето това е фотография на превзетата страна! Вече става напълно ясно каква е философията на ППДБ за бранш сигурност – да овладеят службите, да сложат политически назначения и да употребяват службите за сигурност за партийни цели.
Още юни 2023г предизвестих, че Кирил Петков и Христо Иванов посредством Денков желаят да си инсталират партиец в ДАНС. Така и стана – някогашният народен представител от Политическа партия – Петър Петров, стана зам.-председател на ДАНС. Задачата му беше ясна – осъществяване на партийни поръчения, а не битка с престъпността и отбрана на националната сигурност.
В записа се загатва и по какъв начин са си инсталирали Главен секретар в Министерство на вътрешните работи (същият Коцев, упрекнат след това за ОПГ и контрабанда).
Това ли ви е смяната!
ППДБ са Срам и срам за страната. Защо още не са привикани в прокуратурата, за какво не им е пожелан имунитетът?
Трябва цялостна деполитизация на ДАНС и Министерство на вътрешните работи, тъй като другояче службите се трансформират в политически бухалки, а не в стожери на сигурността на страната!
От Facebook профила на Карлос Контрера, Вътрешна македонска революционна организация
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР