Троловете често правят неприятни коментари на хората онлайн – и

...
Троловете често правят неприятни коментари на хората онлайн – и
Коментари Харесай

„Мъжете ми казват да ходя на фитнес, но аз вече го правя – смятат, че не съм във форма, защото съм с голям размер“

Троловете постоянно вършат неприятни мнения на хората онлайн – и една жена преди малко разкри какъв брой неприятно може да бъде get.

Алиша Маккарвел постоянно приказва за това по какъв начин е била подигравана от тролове поради външния си тип. Хората бързат да кажат какъв брой „ друга “ е тя от нейния супер тонизиран брачен партньор, Скот Маккарвел, единствено поради размера си.

Наскоро тя призна, че момчетата й споделят „ да отиде на фитнес “, макар че тя го прави. Тя сподели, че те постоянно отиват в секцията за мнения в нейния акаунт в Instagram, с цел да й кажат да спортува, макар обстоятелството, че тя прекарва доста време в това.

Ето за какво тя прекарва толкоз доста от времето си в откриване на облика на тялото – с цел да насърчи хората да ценят всички видове тяло и да се обичат такива, каквито са. Но, за жалост, тя към момента е изправена пред сложни моменти от критиците си.

Въпреки това, тя няма да разреши на отрицателните мнения да я разочароват, защото е работила интензивно, с цел да се усеща уверена в личната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР