Изминаха около осем години, откакто Манчестър Сити потвърди пристигането на

...
Изминаха около осем години, откакто Манчестър Сити потвърди пристигането на
Коментари Харесай

5 кандидати да поемат поста, ако Пеп Гуардиола напусне Манчестър Сити след последния ден на допускане

Изминаха към осем години, откогато Манчестър Сити удостовери идването на Пеп Гуардиола на стадион Етихад, само че царуването на каталунеца скоро може да завърши.

Гуардиола изведе Сити до безчет трофеи в лигата и известна требъл през 2023 година, само че договорът му изтича през 2025 година Няма придвижване по удължение и той предложи след привършване на купата в лигата 2023-24 година напускането може да е на картата.

„ Реалността е, че съм по-близо до овакантяване, в сравнение с да остана [след идващия сезон] “, сподели някогашният началник на Барселона и Байерн Мюнхен. „ Разговаряхме с клуба – усещам, че желая да остана в този момент. Ще остана през идващия сезон и през сезона ще приказваме. Но осем или девет години – ще забележим. "

Сити видя противника си Ливърпул да премине от дълготраен управител, като Червените назначиха Арне Слот за правоприемник на Юрген Клоп. Ако клубът от Манчестър се окаже в сходна позиция, има няколко мъже, които биха могли да се състезават, и Mirror Football прегледа по-отблизо някои п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР