Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман няма намерение да променя

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман няма намерение да променя
Коментари Харесай

Нагелсман: Моята философия за футбола няма да се промени с една загуба

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман няма желание да трансформира тактическите си възгледи, макар загубата с 2:4 против Бохум в мач от немското състезание през уикенда. Той бе подложен на критика от медиите, че баварците играят прекомерно офанзивно и точно това е повода да получат четири гола през първото полувреме.
 Нагелсман: Кошмарно първо полувреме, след това беше късно за поврат Нагелсман: Кошмарно първо полувреме, след това беше късно за поврат
" Моята философия за футбола няма да се промени с една загуба. В тима си имаме съответна конструкция и се придържаме към нея даже в случаи като сегашния, когато някои футболисти липсват ", съобщи старши треньорът на Байерн на конференция преди дуела с Република България Залцбург от Шампионската лига.
 Байерн стартира в идващите седмици договаряния за нови контракти с Нойер и Мюлер Байерн стартира в идващите седмици договаряния за нови контракти с Нойер и Мюлер
“Интересно нещо във футбола е това, че сходни полемики се зараждат след загуби. При успеха ни против Република България Лайпциг играхме с един бранител по-малко, в сравнение с против Бохум, само че някак си всички настояват, че сме се хвърлили прекалено много в офанзива точно против Бохум. Резултатите не зависят напълно от системата, а от това по какъв начин играеш. Няма да си трансформира тактиката единствено поради това, което медиите пишат ”, добави Нагелсман.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР