Представяме Ви новия Jeep® Avenger 4xe – със задвижване на

...
Представяме Ви новия Jeep® Avenger 4xe – със задвижване на
Коментари Харесай

Новият Jeep® Avenger 4xe – със задвижване на всички колела за подобряване на забавлението и свободата

Представяме Ви новия Jeep® Avenger 4xe – със задвижване на всички колела за възстановяване на Ознаменувайки своето богато завещание от проучвания и реформаторски дизайн, емблематичната марка Jeep® показва забележителния Jeep Avenger 4xe. Надграждайки яркия успех на Avenger от стартирането му на пазара, това най-ново допълнение бележи кулминационната точка на гамата на обичаната марка. С непоколебима отдаденост към възстановяване на продуктивността и разбиране на електрификацията, Jeep гордо показва Avenger 4xe, олицетворявайки своето несравнимо завещание като световен водач в SUV гамата, носейки повече развлечение, повече независимост и повече Avenger на света.

Ерик Лафорж – началник на марката Jeep в Европа разяснява: „ Avenger е една от най-големите сполучливи истории на Jeep в Европа с повече от 90 000 поръчки от крайни клиенти, от които съвсем 30% напълно електрически. В резултат на този триумф, Avenger 4xe ще бъде новият пример в B-SUV сегмента, предлагащ извънреден дизайн, най-висока продуктивност и представящ цялостния израз на наследството на Jeep със задвижване на четирите колела “.

Пионерска иновация, насочена към клиента
Представянето на Jeep Avenger 4xe значи повече от просто разширение на гамата на марката – то символизира стратегически отговор на разрастващите се условия на клиентите. Напълно насочен към клиента, Jeep приоритизира потребностите и желанията на потребителите си. Чрез точно внимание към детайла, Avenger 4xe безпроблемно интегрира безконечната прелест на дизайна и функционалността на марката Jeep с авангардни софтуерни достижения, осигурявайки несравнимо преживяване при шофиране.

Създаден, с цел да се погрижи за разнороден набор от хора, Jeep Avenger 4xe се харесва на естествените ентусиасти; на тези, които обичат и практикуват спорт; на притежатели на 4x4, които не биха се отказали от спомагателното сцепление и сигурност, обезпечени от всички задвижване на колела; на клиентите от града, които се нуждаят от компактна кола през работната седмица, само че обичат приключенията навън през уикенда; както и на хората, които желаят да се открояват от тълпата.

Повече занимания
Ненадминатото завещание на именитите благоприятни условия на Jeep прави колосален скок напред с въвеждането на революционно задвижване в Jeep Avenger 4xe, поставяйки нов стандарт на развлечение и лек дизайн.

Това новаторско задвижване безпроблемно съчетава преимуществата на хибридната система с най- модерната AWD технология. В основата му лежи динамична 48V хибридна система, включваща благонадежден 1,2 л турбо мотор, генериращ 136 к.с., заздравен от два електромотора с по 21 кВ, ситуирани в предната и в задната част на автомобила. В комбиниране с автоматизирана 6-степенна скоростна кутия с двоен съединител, за шофиране в напълно електрически режим при ниски скорости с помощта на интегрирания електромотор, тази настройка освен усилва занимателното показване, за което запалянковците на Jeep жадуват, само че също по този начин вкарва нараснало равнище на неспокойствие посредством функционалността E-Boost в състезателен режим.

Допълнителните благоприятни условия под капака разрешават на 4xe да обезпечи отлична продуктивност - реализиране на оптималната мощ от 136 к.с., оптималната скорост от 194 км/ч (+10 км/ч спрямо е- хибридния модел) и ускоряване от 0-100 км/ч единствено за 9,5 секунди. Задвижването 4xe слага нов стандарт в хибридната гама на Avenger, предлагайки най-високата мощ и въртящ миг, с 36 к.с. и 25 Нм повече от версията e-Hybrid FWD. Това води до по-бързо ускоряване и по-висока оптималната скорост, като в същото време поддържа минимално нарастване на излъчванията на CO₂. Това устойчиво показване сплотява безпроблемно мощността с екологичното схващане и с помощта на съчетаването на задвижване на четирите колела с хибридна технология прави допустимо намаляването на разхода на гориво и излъчванията.

Характеристиките и продуктивността на задвижването издигат опциите на Avenger 4xe до нови висоти. Дори като се има поради, че моделът с предно задвижване към този момент беше непостижим в своя клас, подобренията включват усъвършенствани офроуд ъгли, 10 мм нарастване на култура и опция за прекосяване до 400 мм вода. По създание Jeep Avenger 4xe въплъщава хармонично обединение на мощ, пъргавост и успеваемост, катапултирайки марката в нова епоха на автомобилно съвършенство и приятност.

Повече независимост
Като въплъщение на главната полезност на Jeep – Свободата – Avenger 4xe бележи отдадеността на марката Jeep да дава на клиентите независимост на избор. Като предлага разнообразна гама и подсигурява, че всяко пътешестване е персонализирано до съвършенството, Jeep дава опция на авантюристите да прегърнат тръпката от пътешествията с несравнима убеденост. Защото Avenger 4xe, както всички Jeep-ове, Ви дава свободата да отидете тук-там, които другите не могат да доближат.

Изключителното задвижване, комбинирано с редуктор 22,7:1, подложен на задната ос, обезпечава необикновен въртящ миг на задните колела от 1900 Нм, осигурявайки несравнимо сцепление. Тази дарба разрешава превъзмогване на наклони от близо 40% на сложни терени като трошляк и до 20%, когато няма сцепление на предната ос.

Jeep Avenger 4xe е оборудван с умна система за задвижване на четирите колела, която подсигурява, че опциите за задвижване 4x4 са налични постоянно, когато е належащо. При ниски скорости (до 30 км/ч) сцеплението на четирите колела е непрекъснато, с систематизиране 50:50. При междинни скорости (от 30 до 90 км/ч) задвижването на задния мост се задейства единствено при поискване. Прави усещане, че даже при нулев въртящ миг задният е-мотор остава обвързван със задните колела, с цел да подсигури сцепление при неочаквани потребности. Когато е включено задвижването на четирите колела, разпределението на въртящия миг се основава на действителните моментни потребности, с евентуално разделяне до 50:50. При високи скорости (над 90 км/ч) предното задвижване става непрекъснато, а задният е-мотор се освобождава от оста, с цел да минимизира разхода на гориво.

Функцията Selec-Terrain на Avenger 4xe дава опция на лидера да избере подобаващия режим за всяка обстановка:
Auto - който предлага задвижване на четирите колела единствено при поискване, съвършен за всекидневно шофиране с минимални CO₂ излъчвания
Snow - осигуряващ усъвършенстван надзор на стабилността и интелигентно задвижване на всички колела за безвредно пътешестване през зимата
Sand & Mud - пригодени за неравни терени със характерни предавателни цифри и надзор на сцеплението и
Sport - максимизирайки мощната мощ и въртящ миг на системата 4xe, в допълнение усъвършенствана от e-boost на задните колела

Изключителна характерност на Avenger 4xe е неговата новаторска скица на задно окачване Multilink, създадена и въведена за първи път от Jeep. Тази функционалност, която нормално се среща при по-големите транспортни средства, усъвършенства работата на задната ос, което води до нараснал комфорт при неравни пътища.

Повече Avenger
Jeep Avenger 4xe се обрисува като същинско олицетворение на емблематичния дух на марката, съчетаващ безконечната традиция с нюх към нововъведенията, който се открива във всеки аспект на автомобила. От отличителния външен дизайн до точно направения интериор, Avenger 4xe е доказателство за устрема на Jeep към съвършенство, предлагайки неповторимо шофиране, друго от всяко друго. Той в действителност извежда функционалния дизайн на идващото равнище със специфичния екстериор, направен освен, с цел да се откроява, само че и да дава отговор по-добре на условията за придвижване отвън пътя. Това включва функционалности като задна кука за изтегляне, общоприети щанги на покрива за възстановяване на товароносимостта за носене на спортни такъми като каяци и съоръжение за рафтинг и седалки, направени от два пъти по-издръжлив материал, който е изцяло водоустойчив. Освен това тези седалки са предпазени с елементарно за разчистване решение, което защищава от петна и тиня.

При проектирането на Avenger 4xe приоритет за Jeep е отбраната на автомобила. На пръв взор освежените екстериорни детайли незабавно притеглят вниманието. Това включва модифицирани фарове за мъгла, ситуирани малко по-високо и на открито, като по този метод усъвършенстват видимостта на автомобила през нощта. Релсите на покрива и задната кука за изтегляне също са подробно пригодени, с цел да добавят здравината на автомобила.

Предната и задната ризница са направени от пъстър материал с покритие срещу надраскване, а начело новата ризница предлага сигурност и издръжливост в каменист терен, и разполага с по-висока и по-изпъкнала обшивка, защитаваща табелата с номера от удари. Освен това жизненоважни съставни елементи като предната долна решетка и радарът са предпазени от здрава ризница, гарантираща устойчивост и продължителност в тежки условия. Jeep Avenger 4xe разполага и с отличителния спомагателен стикер на капака, планиран да бъде толкоз функционален, колкото постоянно са били характерностите на марката Jeep. Наистина стикера е направен от непрозрачен материал, тъй че да защищава от неприятни отблясъци от слънцето по време на шофиране.

Вътре Avenger 4xe продължава да впечатлява с голям брой новаторски функционалности, предопределени да покачат комфорта и удобството. Кабината приветства пасажерите с нови седалки, направени от нетрадиционни, изцяло миещи се и издръжливи материали, два пъти по-устойчиви от стандартните. Същевременно общоприетите M+S гуми обезпечават надеждно сцепление при разнообразни метеорологични условия, като по желание се оферират гуми All Terrain 3PMSF за усъвършенствано сцепление при провокационен терен. Джантите са черни, с цел да обезпечат естетическо качество, без значение от терена и изискванията на шофиране, в които се употребяват.

Тези новаторски усъвършенствания освен покачват естетическата прелест на Avenger 4xe, само че също по този начин укрепват към този момент впечатляващите му благоприятни условия. С усъвършенствани офроуд ъгли с 22° рампов ъгъл, 21° ъгъл на доближаване и 35° ъгъл на отдалечаване, дружно с нараснал пътен луфт от 210 мм, Avenger 4xe предефинира границите на приключението. Освен това, с опция за прекосяване през вода, увеличена до 400 mm, Avenger 4xe дава опция на водачите да превземат даже най- предизвикателните терени с убеденост.

Вълнението нараства, защото поръчките за Jeep Avenger 4xe се чака да стартират есента на 2024 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР