Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо каза, че трябва да

...
Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо каза, че трябва да
Коментари Харесай

Шаби Алонсо: Това, което постигнахме беше изключително и трябва да сме наистина горди

Треньорът на Байер Леверкузен Шаби Алонсо сподели, че би трябвало да употребява болката от провалянето във финала на Лига Европа в сряда вечер, с цел да подтиква своите играчи за другия край, който следва за тима след три дни.

Леверкузен - или " Неверлузен ", както бяха наричани, откакто заличиха 11-годишния монопол на Байерн Мюнхен за купата в Бундеслигата в Германия, към момента могат да завоюват домакински дубъл с победа против Кайзерслаутерн във финала за Купата на Германия в събота.

Тежката загуба с 0:3 от Аталанта в Дъблин постави завършек на удивителната серия от 51 мача без провали и остави Леверкузен агонизиращо покрай това, което можеше да бъде - сезон без загуба във всички надпревари.



„ Това, което постигнахме, беше извънредно и би трябвало да сме в действителност горди, евентуално след известно време, само че сигурно през днешния ден е мъчително “, Това сподели Алонсо на конференция след мача.

„ Ще се учим, аз ще се изучавам, тъй като такова проваляне във финала не се не помни. Ще бъде тест по какъв начин може да се оправим с това, тъй като имаме още един огромен мач в събота “, сподели някогашният полузащитник на Ливърпул, Реал Мадрид и Байерн Мюнхен.

„ За нас ще бъде предизвикателство по какъв начин да се върнем след днешното проваляне и по какъв начин да се оправим с болката ", добави наставникът на Байер Л.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР