На този свят няма нищо по-сложно от любовта и отношенията

...
На този свят няма нищо по-сложно от любовта и отношенията
Коментари Харесай

Съпругът ми има сериозен проблем, а аз не спирам да му изневерявам

На този свят няма нищо по-сложно от любовта и връзките сред двама души, които са взели решението да градят семейство дружно. Да, на пръв взор звучи отлично да откриеш сродната си душа и да прекараш всеки ден от живота си с нея. От друга, знаем че любовта, даже и споделената, има доста подводни камъни. И когато пристрастеността сред сътрудниците се изпари, те са сложени пред съществено предизвикателство. И най-често тази компликация е по-тежка за единия от тях, който или поставя завършек на връзката им, или...прави това, което е направила нашата героиня:

" Повече от две години в живота ми има ухажор. Срещаме се постоянно в жилището му или в хотел и вършим страховит секс - подобен, какъвто със брачна половинка ми не сме правили от доста, доста време. И знам, че се нуждая от него. 

 мъж, жена

Този човек не значи нищо за мен. Не изпитвам усеща към него, само че вършим необикновен секс. Дава ми това, което в брака ми липсва. Със брачна половинка ми имаме проблеми със секса от няколко години насам. Причината е в това, че той стартира да изпитва компликации и има еректилни проблеми, които като че ли не желае да позволи. Въпреки че доста пъти сме говорили на тази тематика и съм го молила да потърси съвет от доктор. Обичам го и в никакъв случай не съм желала да му изневеря.

Заедно сме от 15 години и в действителност държа на брака ни, само че той очевидно не ме желае. Години наред правех какво ли не, с цел да върна искрата сред нас, само че без триумф. И не щеш ли преди две години се срещнах с мъж, с който изпитах мощно привличане. Отношенията ни се развиха бързо и не мислех доста преди да си легна с него. От тогава поддържаме само полова връзка, което ме устройва, защото от една страна резервирах брака си, от друга към този момент получавах секса, който ми е нужен. 

 мъж, жена

Не мога да скрия, че се усещам извънредно, тъй като не желая да предавам брачна половинка си. Толкова доста го обичам, само че какво друго мога да направя, когато той не ме желае и не желае да потърси помощ? ", С.

Какъв би бил вашият съвет към героинята ни? Дали правилото " и вълкът утолен, и агнето цяло " е добър в този случай, или най-удачното решение е разлъка?

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР