Мислех си, че съм достатъчна за приятелката си, защото правехме

...
Мислех си, че съм достатъчна за приятелката си, защото правехме
Коментари Харесай

Мислех, че съм ѝ достатъчна, но тя привлече други жени в любовния ни живот

Мислех си, че съм задоволителна за приятелката си, тъй като правехме прекрасен секс, само че тя реши да притегли други дами в любовния ни живот.

Ето цялата ми история:

Аз съм жена на 32 години, а партньорката ми е 27-годишна, по специалност е шеф в бар.



Тя постоянно е знаела, че си пада по дами, а аз излизах единствено с мъже, до момента в който не я срещнах. Често се отбиваше в пекарната, където работех, през множеството следобеди и по този начин започнахме да си приказваме. Много ни свързваше любовта ни към избрани стилове в музиката. Тя ме помоли за телефона ми и вкара номера си в него.

Изпратих ѝ известие на идната неделна заран и излязохме на разходка. Когато се върнахме в жилището ми, тя ме целуна и аз бях шокирана.

Мислех, че сме просто приятелки. Бях привикнала да излизам единствено с мъже, само че нейната деликатност ми спря дъха.

Вторият път, когато се срещнахме, правихме прелестен секс. Тя се реалокира да живее при мен в границите на два месеца, само че даде да се разбере, че желае отворена връзка, защото обичаше да се забавлява и с други дами. Бях съгласна с това, защото цялата обстановка беше нова за мен.

Тя настояваше да създадем тройка, само че аз не бях склонна на такава стъпка.

Знаеше мнението ми по този въпрос, само че след шест месеца взаимен живот, една вечер се прибрах късно от работа и чух гласове в кухнята. След това моята другарка изпрати една млада жена в спалнята ми и ме помоли да се причисля към тях в колективен секс.



Чувствах, че в действителност нямах никакъв избор, и когато влязох в стаята, там имаше още две дами, и двете на към двадесет години.

Направих го, само че не ми хареса. Не желаех да дублирам още веднъж всичко това.

Приятелката ми продължаваше да ми споделя, че това е било възбуждащо, само че аз не желая да се повтаря - нито пък желая да я изгубя. Реших, че е време да се допитам до мнението на психолог. Ето какво ме посъветваха:

" Приятелката ви желае нещата да останат отворени, само че вие предпочитате моногамна връзка. Ако и двете желаете разнообразни неща, това няма да проработи в дълготраен проект. Намерете спокоен миг, с цел да поговорите с нея за това дали желае да бъдете двойка. Ако е по този начин, попитайте я дали е подготвена да се откаже от отворената връзка.

Опасявам се, че в случай че отговорът ѝ е негативен, може би ще би трябвало да приемете, че тя не е подобаваща за вас и е по-добре да се разделите ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР