Повелителката на любовните съвети предизвика своите последователи във фейсбук с

...
Повелителката на любовните съвети предизвика своите последователи във фейсбук с
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина предизвиква дамите: Те отговарят, че не са съгласни с нея

Повелителката на любовните препоръки провокира своите почитатели във фейсбук с забавно изказване за мъжете, дамите и условията, които имат един към различен.

" Забелязвам, че има мъже, с които е елементарно. Те одобряват твоите килограми (понякога излишни), мазна коса, неприятен темперамент, неподдържаност и отговорът от сорта: " аз съм такава ". Тези мъже рядко могат да поемат финансова грижа (дай, Боже, за себе си да се погрижи), той не демонстрира интерес и към своята визия. Те са меки и любящи, само че с тях рядко се гордееш. По-скоро те са комфортни и не ти пречат. Там не растеш като жена, само че растеш като експерт. ", написа Наталия Кобилкина, която неотдавна се раздели с втория си брачен партньор.



" Има и различен вид мъже: изискващи. Той желае дамата да е слаба и стегната. Изисква да ядеш здравословно и да спортуваш. Критикува теб, само че нормално много справедливо. В такива връзки растеш. Мъжете тук са изискващи и към себе си и те стараят се да дават най-много и имат дисциплинираност и воля. Там си в напрежение да си красива и привлекателна, само че въпреки това той поема много мъжките отговорности и на него можеш да разчиташ. ", споделя още Кобилкина.

А след това пита последователките си: " Какви мъже избирате и притегляте? Разкажете за вашия опит… "
                             

" Не съм съгласна. От себе си изисквам аз, а не мъжът ми. Той е до мен, с цел да ми каже всеки път, че съм хубава и ме обича. Не бих търпяла безсрамник, който да ме подлага на критика за външния ми тип и да ме тормози. Не, това е извънредно. ", написа една дама.

" Всеки, който се пробва да ме лимитира в каквото и да е... зад борда! Аз вземам решение какво и какъв брой да похапвам,дали да спортувам, кой да е цветът на косата ми! Живеем в 21век! ", написа трета последователка.

Разбира се, има такива, които незабавно се съгласяват със своя наставник и дават образци от персоналния си живот. А вие, какви мъже притегляте, скъпи дами?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР