В сложния танц на взаимоотношенията прошката често играе ключова роля

...
В сложния танц на взаимоотношенията прошката често играе ключова роля
Коментари Харесай

5 фатални постъпки в любовта, които никоя жена не прощава

В комплицирания танц на взаимоотношенията прошката постоянно играе основна роля за поддържането на естетика и дългоденствие.

Въпреки това има някои дейности, които могат да обтегнат тъканта на една връзка непоправимо, оставяйки рани, които мъчно се лекуват. Жените, както и мъжете, имат собствен личен набор от граници и прагове, когато става въпрос за амнистия, образувани от техния самостоятелен опит и полезности. Въпреки че прошката е персонално пътешестване, ето пет съдбовни действия, които някои дами намират за изключително мъчно да простят.

Предаване на доверието

Доверието е крайъгълният камък на всяка здрава връзка. Когато то е предадено, това може да докара до бездънен прочувствен раздор. Изневярата, лъжата и потайността са някои от най-често срещаните способи, по които доверието може да бъде разрушено. За доста дами болката от измяната надвишава самото директно действие; то поразява самочувствието им и слага под въпрос тяхната преценка. Възстановяването на доверието след подобен случай може да се окаже сложна борба, а за някои дами може да се окаже съвсем невероятно да простят и да не помнят.

 съдбовни действия

Емоционално занемаряване

Емоционалната непосредственост е съществена нужда във всяка връзка. Когато сътрудниците не съумяват да обезпечат прочувствена поддръжка, схващане или удостоверение, това може да докара до възприятие на изолираност и самотност. Жените постоянно ценят отворената връзка и прочувствената връзка и когато тези потребности непрекъснато се подценяват, с течение на времето може да се натрупа възмущение. Раните, породени от прочувствено занемаряване, могат да бъдат дълбоки, да разрушат основите на връзката и да създадат прошката мъчно начинание.

Физическо или прочувствено принуждение

Физическото или прочувственото принуждение е недвусмислено нарушаване на границите на хубавичко връзка. Никой не трябва да толерира такова грубо държание. Жените, които са претърпели принуждение, постоянно се борят с възприятието на позор, виновност и боязън, което може да направи прошката към причинителя извънредно сложна. Освобождаването от насилствена връзка изисква голям кураж и прошката може даже да не се появи на дневен ред, до момента в който оживелият не даде приоритет на личното си излекуване и сигурност.

 съдбовни действия

Пренебрегване на възприятията и мненията

В партньорството взаимното почитание е жизненоважно. Когато възприятията, мненията и желанията на дамата непрекъснато се подценяват или омаловажават, това може да сътвори токсична динамичност, в която нейният глас се заглушава. Това може да докара до възприятие на изтощение и възмущение. Прощаването на някого, който непрекъснато подкопава възприятието за лична стойност, изисква забележителна смяна в динамичността на взаимоотношенията и постоянно постанова личностно израстване и слагане на граници.

 съдбовни действия

Финансова машинация

Паричните въпроси могат да бъдат противоречива тематика във всяка връзка. Когато единият от сътрудниците се ангажира с финансова машинация, като да вземем за пример укриване на задължения, секрети разноски или финансови решения, взети без консенсус, това може да подкопае основите на доверието и екипната работа. Жените, както и всички останали, чакат бистрота и съдействие, когато става въпрос за споделени финансови отговорности. Прощаването на финансовата машинация може да включва освен справяне с нарушеното доверие, само че и преоценка на финансовата динамичност на връзката.

Прощаването е комплициран прочувствен развой, който включва признание на породената болежка, схващане на претекстовете за дейностите и взимане на решение дали да се освободим от отрицателните страсти, свързани със събитието. За някои дами прошката може да е катарзисно освобождение, което води до излекуване и израстване, до момента в който за други тя може да е далечна цел, която остава недостижима. Способността на всеки човек да прости е надълбоко повлияна от неговия минал опит, персонални полезности и прочувствена резистентност.

Важно е да се означи, че въпреки някои дейности да се считат за универсално предизвикателство за сбогуване, не съществува повсеместен отговор, който да е подобаващ за всички. Всеки човек и всяка връзка са неповторими и това, което една жена може да счита за непростимо, друга може да откри път към прошката. В последна сметка пътят към излекуване и разрешаване на казуса изисква открита връзка, съпричастност и подготвеност да се надигнем против главните проблеми, които са довели до нарушение на доверието.

Концепцията за прошката е комплицирана и надълбоко персонална. Макар че има избрани дейности, които доста дами мъчно могат да простят заради прочувствената болежка и разтърсванията, които предизвикват, пътят към прошката не е линеен. Той включва задълбочено проучване на страстите, претекстовете и капацитета за израстване и излекуване. Независимо дали прошката е реализирана или не, най-важният аспект е да се даде приоритет на личното благоденствие и да се сътвори среда за взаимоотношения, която предизвиква взаимното почитание, схващане и прочувствена сигурност.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР