Според психолозите мъжете търсят определени качества у дамата, с която

...
Според психолозите мъжете търсят определени качества у дамата, с която
Коментари Харесай

Защо мъжете искат тези жени само за любовници?

Според психолозите мъжете търсят избрани качества у дамата, с която да прекарат живота си. Те нямат нищо общо с външния тип, пристрастеността, химията или страхотните връзки в леглото. С дами, които могат да им предложат тези неща, те могат да прекарат години, даже могат да останат тяхната огромна обич. Но.. от дамата, която да е майка на децата им, търсят друго. Ето какво:

 couple

Лоялност
Според по-голямата част от мъжете, взели участие в нова анкета, точно това е най-важното качество, което ценят в една жена. А точно тя да бъде до тях, да им бъде опора в хубави и сложни миг. Ако дамата съумее да резервира положителното си отношение към мъжа, макар минусите му, това може да го завоюва.

 couple

Загриженост
Мъжът търси прочувствена поддръжка от дамата. Колкото и да не си го признава. Важно е той да усеща, че нея я е грижа за него, да вижда, че тя е деликатна към него. Но не би трябвало да прекалявате с това, тъй като в един миг ще се превърнете в майки на мъжете си.

 couple

Позитивно отношение и възприятие за комизъм
Мъжете също желаят да бъдат разсмивани и развеселявани, изключително от дамата до тях. Ако тя съумява да го разтоварва, да му оказва помощ да се отърси от отрицателните страсти, то той несъмнено ще желае да прекара живота си с нея. Господата избират по-естествени и положителни дами.

 happy, couple
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР