Много марки твърдят, че ви помагат да спестите време и

...
Много марки твърдят, че ви помагат да спестите време и
Коментари Харесай

Спестете над $100 от стоящия миксер с накланяща се глава KitchenAid днес в Amazon

Много марки настояват, че ви оказват помощ да спестите време и старания в кухнята, само че малко на брой правят работата по този начин, както KitchenAid.

Опитвали ли сте в миналото да вземем за пример да разбиете сметана на ръка? Ако е по този начин, съжаляваме за болката в китката, която без подозрение към момента изпитвате. И бихме желали да ви предложим решение.

Независимо дали разбивате сметана, месите самун или просто смесвате съставки за бисквитки дружно, ние ви предлагаме да го извършите с миксера KitchenAid Artisan Series 5 Quart с накланяща се глава, който към този момент се предлага на най-ниската цена от четири години на Amazon.

Спестете $130 от издръжлива и издръжлива железна структура, цялостна с 10 скорости на разбъркване и петлитрова купа от неръждаема стомана, задоволително огромна, с цел да смесите до 9 дузини бисквитки в една партида. Освен това същинската черешка от горната страна? Дизайнът с накланяща се глава на KitchenAid разрешава по-пълен достъп до купата за разбъркване. Отминаха дните на безпокойствие за пръстите ви, до момента в който прибавя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР