Франсиско Серундоло отстрани световния номер 5 Александър Зверев на осминафиналите

...
Франсиско Серундоло отстрани световния номер 5 Александър Зверев на осминафиналите
Коментари Харесай

Франсиско Серундоло отстрани Александър Зверев и ще играе на четвъртфиналите на турнира ATP 1000 в Мадрид.

Франсиско Серундоло в профил международния номер 5 Александър Зверев на осминафиналите на шампионата от сериите Мастърс в Мадрид с 6:3, 6:4 за час и половина. Аржентинецът бе непреклонен в този дуел с положителната си игра в основните точки, с помощта на смъртоносния си форхенд.

Поставеният под номер 4 завоюва жребия преди началото на мача и направи забавно решение да посреща в първия гейм. Преценката на германецът за малко щеше да се окаже вярна, откакто имаше две точки за пробив още в самото начало, само че поставеният под номер 21 сподели здрави нерви и затвори гейма си след седем минути игра.

След промяната на топките, Серундоло от своя страна имаше два шанса да пробие сервиса на Зверев и още с първата съумя да вземе преимуществото в първия сет, който затвори в идващия гейм, на нула, за 6:3.

Аржентинецът още веднъж завоюва подаването на международния номер 5 с първата си точка за пробив при започване на втория сет при 1:1.

Fran`s forehand is on FIRE
— Tennis TV (@TennisTV)
Докрая на дуела международният номер 22 не разреши на именития си противник да се завърне в мача и затвори втория сет с 6:4.

Серундоло ще играе на четвъртфиналите против Тейлър Фриц, който по-рано през днешния ден се оправи с Хуберт Хуркач със 7:6 (2), 6:4 за един час и 25 минути.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР