Локомотив София завърши наравно 1:1 у дома срещу Ботев Враца

...
Локомотив София завърши наравно 1:1 у дома срещу Ботев Враца
Коментари Харесай

Локомотив София и Ботев Враца не излъчиха победител в мач от 33-ия кръг на Първа лига

Локомотив София приключи наедно 1:1 вкъщи против Ботев Враца в среща от 33-ия кръг от Първа лига.

" Железничарите " поведеха в резултата в 31-та минута, когато Симеон Мечев изведе Стив Траоре по левия фланг. Последният центрира в наказателното поле за Кевин Маи, който продължи към Мечев и той изпрати кълбото във вратата отблизо разстояние.

Щастието на столичани обаче не продължи дълго. Четири минути по-късно Ботев отвърна, когато топката беше центрирана от лявото крило към наказателното поле, където Мартин Смоленски смъкна с глава за Спас Георгиев и той изравни с неспасяем шут във вратата на столичани.

Локомотив София стартира по-активно второто полувреме. В 55-та минута Стефан Ламбез напредна по дясното крило на нападението на софиянци, а топката закупи фалц и рикошира право в напречната греда на вратата, защитавана от стража Костов.

Последва спад на темпото, а двата тима играха внимателно и не рискуваха. В самия завършек на срещата Калоян Кръстев от домакините и Мартин Ачков от гостите пропуснаха да се разпишат от преференциални позиции.

В последните секунди Красимир Милошев от " червено-черните " получи втори жълт и надлежно червен картон.

В класирането Локомотив е на 12-то място с 33 точки, до момента в който Ботев Враца заема 15-та позиция с четири пункта по-малко от днешния си съперник.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР