Близо 100 отчуждени двойки бяха потопени в бракоразводен хаос днес

...
Близо 100 отчуждени двойки бяха потопени в бракоразводен хаос днес
Коментари Харесай

Отчуждени двойки потънаха в бракоразводен хаос след голяма грешка в кандидатстването на Министерството на правосъдието

Близо 100 отчуждени двойки бяха потопени в бракоразводен безпорядък през днешния ден след неточност на Министерството на правораздаването, може да разкрие Mirror.

The Съдилищата и трибуналите на HM са издали 94 молби за бракоразвод, които е трябвало да бъдат отхвърлени, тъй като са били направени един ден по-рано. Издадени са 79 дефинитивни заповеди за бракоразвод, които в този момент може да са правно неиздържани и се притеснява, че някои разведени може да са се оженили наново.

Говорител на съдилищата и трибунала на HM ни сподели: „ Ние сме осведомени с историческа техническа щета в услугата за онлайн бракоразвод, която краткотрайно разреши на дребен брой двойки да подадат молба за бракоразвод един ден преди законовия предел. "

Карън Довастън, създател на Dovaston Law и ръководител на The Law Society's Family Правната комисия ни сподели: „ Тук нещо се е объркало съществено и тази неточност ще има доста влияние върху някои от засегнатите двойки. Разводите могат да бъдат извънредно тревожни в най-хубавия миг и това ще доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР